Distribuiţi
In jos
Admin
Mesaje : 14
Data de înscriere : 01/02/2018
Vezi profilul utilizatoruluihttp://smaraldrpg.wikiforum.ro

F.B.I Rules

la data de Sam Feb 03, 2018 2:28 pm

Un departament guvernamental, cu o mare importanță în rezolvarea cazurilor infracționale din cele trei orașe agenții au la dispoziție o cladire spațioasă pentru a se desfașura în voie. Cu o strictețe maximă in privința regulilor, Directorul alege personal capabil de a lucra sub presiune. Dotați cu vehicule de ultima generatie capabile să intreacă orice limita, agenții reușesc să prindă și cel mai agili criminali.Toți membrii facțiunii sunt obligați să cunoască și să respecte Regulamentul Serverului, Regulamentul Liderilor cât și Regulamentul General al Departamentelor.1. Comportament și Limbaj

Este interzisă folosirea unui limbaj necorespunzător față de orice membru al comunității.

Este interzisă batjocorirea sau ironizarea oricărui membru al comunității.

Nu sunt tolerate glumele de prost gust, indiferent că sunt făcute între colegi sau față de alți jucători (sancțiune: avertisment verbal prima abatere, faction warn dacă continuă).

Conflictele între colegi sunt strict interzise și se sancționează drastic (sancțiune: faction warn prima abatere, demitere dacă continuă).Membrii de rank superior au obligația de a aplana aceste conflicte.

În cazul în care un coleg începe un conflict aveți obligația de a nu-i răspunde și de a contacta conducerea facțiunii.

Aveți obligația de a vă respecta colegii indiferent de rankul acestora.

Departamentul este condus de Lider, Sublideri și membrii cu rank 5, aceasta fiind ordinea în care trebuie să ascultați de ei.

În absența conducerii facțiunii aveți obligația de a asculta de membrii online care dețin rankul cel mai mare.

Jignitul sau miștourile la adresa conducerii facțiunii sunt strict interzise (sancțiune: demitere).

Tratarea conducerii facțiunii cu neseriozitate este interzisă (sancțiune: rank down prima abatere, demitere dacă continuă).În situația în care Liderul este cel reclamat aveți obligația de a contacta Administrația serverului numai în cazul în care aveți un motiv bine întemeiat.

Nu contactați Administrația serverului pentru orice lucru mărunt, acest lucru va avea consecințe.

La răspunderea aplicațiilor sau raportărilor, Liderul are dreptul de a cere părerea conducerii facțiunii.

Liderul împreună cu conducerea facțiunii au ultimul cuvânt în luarea oricărei decizii.Orice membru al facțiunii are obligația de a verifica zilnic forumul pentru actualizări ale regulamentului.

Este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii.

Este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între membrii.2. Tratarea suspecților

Aveți obligația de a deține dovezi pentru fiecare acțiune în cazul unei reclamații.

Aveți obligația de a aresta orice jucător cu drept de predare care se predă în mod corect.

Este interzisă favorizarea suspecților, un agent FBI trebuie să dea dovadă de corectitudine.

În cazul în care suspectul este AFK: se acordă o somație, anunțați pe [/d] că este AFK și minutul din acel moment iar în cazul în care nu revine după fix 3 minute (nu mai puțin) îi acordați kill și ulterior anunțați pe [/d] că nu a revenit (sancțiune: faction warn).Dacă suspectul nu răspunde când este întrebat dacă se predă atunci polițistul are dreptul (doar) să-l omoare.

Dacă suspectul zice că nu se predă, atunci polițistul are dreptul (doar) să-l omoare.

Dacă suspectul zice că nu se predă (fuge / nu răspunde) cu un vehicul (inclusiv bicicleta) atunci polițistul are dreptul să-i dea wanted pentru "Fugar".

Orice suspect cu wanted care atacă un polițist isi pierde automat dreptul de predare polițistul având dreptul să-l omoare in legitimă apărare.Este interzisă folosirea vehiculelor S.W.A.T pentru a stropi jucătorii cu scopul de a-i ține la pământ (sancțiune: avertisment verbal prima abatere, faction warn dacă continuă).Folosirea vehiculelor aeriene pentru civili (exemplu: Dodo) pentru a ataca suspecții aerieni, făcând drive-by (de tip shot/cu arma, de pe geamul vehicului/de H) pe ei este interzisă. (Sancțiune: Faction Warn prima abatere; demitere la a doua).Aveți voie să deschideți focul cu Hydra, Hunter și Rustler, doar în cazul în care suspectul fuge cu Avion/Elicopter (Air vs Air).
Cine deschide focul aiurea şi trage după vehiculele sau jucătorii cu wanted aflaţi la sol, riscă să fie sancționat. (Sancțiune: Rang Down).Jucătorii care nu au voie să stea pe terenul guvernamental vor fi somați de minim 3 ori și vor avea la dispoziție un minut de la ultima somație pentru a părăsi zona, în caz contrar vor fi sancționați cu wanted (sancțiune: faction warn).

Membrii FBI nu au voie să someze un jucător care este în timpul jobului, cu o mașina specifică de job, pentru a îl percheziționa de droguri. Puteți să îl opriți doar dacă sunteți sută la sută siguri că are droguri (sancțiune: faction warn).

Membrii departamentelor nu au voie să se folosească intenționat de ajutorul civililor în urmărirea unui suspect cu sau fără wanted (sancțiune: faction warn).3. Namecover

Namecover este o comandă specială de care se pot folosi doar membrii FBI. Aceasta este folosită în special pentru operațiuni extreme și pentru depistarea unor infracțiuni fără a trezi suspiciuni.Săptămânal membrii au de întocmit un Raport namecover obligatoriu (excepție admini, helperi și testerii de rank 4 care sunt scutiți), începând cu rank 2.

Restul regulilor legate de aceste acțiuni cât și un tutorial se pot găsi în topicul "Activități namecover". Neefectuarea acestui raport se sancționează cu faction warn.

Dovezile trebuie să conțină obligatoriu data, numele vostru și serverul.Modelul pentru cerere namecover este: id, nume, nu dețin arme, motiv (ex. 1, Xulescu, nu dețin arme, cautare droguri)Numele acordate nu vor fi în niciun caz nume non-rp și nu vor imita numele altor jucători.

Este strict interzis ca un agent aflat sub acoperire să facă abuz de identitatea sa (deathmatch, limbaj vulgar) (sancțiune: demitere).Pentru a găsi jucatori cu droguri, agenții sub acoperire pot să plaseze [/ad-uri] sau chiar să sune distribuitorii pentru achiziționare. De asemnea, cu namecover puteți sa folosiți nitro sau hidraulice.

Această comandă se mai poate folosi și cu alte scopuri, precum identificarea jucătorilor care jefuiesc un magazin.Folosiți comanda [/undercover off] doar dacă nu sunteți vazuți de alti jucatori. Agenții de rank 5+ trebuie să facă screenshot după fiecare [/namecover] acordat și au obligația de a le păstra minim 3 zile pentru eventualele plângeri care pot apărea (sancțiune: faction warn).4. Chaturile departamentelor

Rolul principal al celor două chaturi ce țin de departamente este pentru a discuta lucruri ce au strictă legătură cu domeniul de lucru.Chatul general [/d] este mult mai restrictiv față de chatul specific departamentului din care faceți parte și anume [/r].

Discuțiile pe chatul general [/d] ce nu vizează activitatea forțelor de ordine nu sunt tolerate (sancțiune: avertisment verbal prima abatere, faction warn dacă continuă).Nu se permit (sancțiune: avertisment verbal prima abatere, faction warn dacă continuă):

- întreruperea unui rank superior atunci când acesta vorbește.

- folosirea emoticoanelor pe [/d] (aici se includ și *smile*, *laugh*, și așa mai departe).

- miștourile, glumele de prost gust, ironiile, batjocura, comentariile.

- certurile.5. Altele

Acordarea de wanted:

Se folosește pentru sancționarea jucătorilor care au comis o neregularitate prevăzută în lista cu wanted.

Este interzis să folosiți comanda [/su] pe orice jucător care se află pe [/sleep] (sancțiune: faction warn).Pentru a-i acorda wanted 3 "Atacare polițist" unui jucator, acesta trebuie să vă atace cu pumnii de minim 4 ori sau să tragă cu arma în voi.

Nu este permis să acordați wanted Atacare polițist unui jucător care are deja wanted cu drept de predare (sancțiune: faction warn).

Dacă respectivul vă atacă cu arma sau vă lovește de minim 4 ori cu pumnii, aveți dreptul să vă apărați.Dacă un jucător are ca pasager un suspect fără drept de predare și îl ajută să fugă șoferul va primi wanted pentru "Complice" fără somații.

Aveți obligația de a avea dovezi video solide care arată că suspectul este transportat, nu doar o simplă poză cu suspectul pe G.Dacă un jucător are ca pasager un suspect evadat din închisoare șoferul va primi wanted pentru "Complice" fară somații. Se consideră că șoferul este conștient că are în mașină un suspect fară drept de predare (se observă skinul de evadat și wanted level-ul de deasupra capului).Dacă un jucător are ca pasager un suspect cu wanted 1+ care trage în polițiști șoferul va primi wanted "Complice" fară somații. Se consideră că șoferul este conștient că are în masina un suspect fară drept de predare (se observă faptul că atacă un polițist și wanted level-ul de deasupra capului).Dacă un jucător intervine atunci când un poliţist se află pe jos în urmărirea unui suspect (îl atacă cu pumnii, îl calcă cu maşina în repetate rânduri sau lasă maşina pe poliţist, îl atacă de aproape cu arma - să se vadă clar că acel jucător are intenţia de a ajuta suspectul) va primi wanted "Complice" fără somaţii.Runner (fugar)* - această măsură se aplică doar pe baza de dovada video.

Complice la fuga unui criminal* - această măsură se aplică doar pe baza de dovada video.

Arestarea:

Înainte de arestarea unui suspect verificați cu atenție istoricul acestuia [/mdc] și asigurați-vă că are drept de predare.

Aveți dreptul de a omorî suspecții cu wanted care nu doresc să se predea sau care nu au drept de predare.

Suspecții din Jail se vor aresta numai după ce v-ați asigurat în prealabil că nu sunt în custodia altui coleg.

Membrii au voie să aresteze suspecții folosind un vehicul personal începand de la rank 3 (sancțiune: faction warn).

Somațiile:

Într-o urmărire aveți obligația de a soma suspectul de 3 ori înainte de a-l sancționa.

Este permisă folosirea bindurilor pentru a soma jucătorii.

Este interzis să faceți spam atunci când somați un suspect, numarul maxim de somații este 5 (sancțiune: faction warn).

Șoferul unui vehicul în care se află un suspect cu wanted nu va fi somat ci se va soma doar suspectul cu wanted. Dacă șoferul nu oprește când suspectul este somat acesta riscă să primească complice fără alte somații.

Percheziționarea:

Comanda [/frisk] se folosește pentru percheziționarea unui suspect de obiecte ilegale. Această comandă se poate utiliza începând cu rank 2.

Aveți obligația de a sancționa persoanele care dețin astfel de obiecte ilegale.

Este interzis să folosiți comanda pe un jucător aflat în HQ în timpul warului (sancțiune: faction warn).

Nu este permisă folosirea comenzii pe colegii din departamente (excepție rank 5+).

Clear și cuff:

Se acordă [/clear] doar cu un motiv bine întemeiat numai persoanelor care au fost sancționate greșit doar după ce s-a anunțat pe [/d].

Aveți obligația de a folosi comanda [/cuff] pe suspectul cu wanted aflat în custodia voastră.

Comanda [/cuff] poate fi folosită de către șoferul vehiculului de poliție sau atunci când suspectul folosește animația [/handsup].

Ram:

Se folosește pentru pătrunderea pe proprietăți încuiate atunci când în interiorul acestora se află un suspect cu wanted sau unsuspect care trebuie sancționat.

Se poate folosi pentru pătrunderea în HQ-uri când aveți un motiv bine întemeiat (mandat, percheziție etc.).

Se poate folosi când sunteți în urmărirea unui suspect și aveți nevoie de [/heal].

Confiscate:

Membrii FBI pot să confiște drogurile și armele jucătorilor începând cu rank 2.

Armele se confiscă atunci când un Arms Dealer le vinde în apropierea unui polițist.

Armele se mai pot confisca și atunci când sunt ținute la vedere în apropierea unui polițist.

Drogurile se confiscă atunci când se găsesc în posesia unui jucător urmând să i se acorde wanted.

Este strict interzisă confiscarea armelor la suspecții fară drept de predare (sancțiune: faction warn).

Este interzis sa confiscati armele unui suspect daca acesta se afla in zona de clan; sanctiune Faction Warn.

Suplimentar:

Telefoanele vor fi închise în timpul unei activități FBI, fără să vi se comunice acest lucru (sancțiune: avertisment verbal).

Este strict interzis ca un agent FBI să dețină obiecte ilegale, de la materiale la droguri (sancțiune: faction warn).

Toți membrii au obligația de a avea [/timestamp] activat (sancțiune: avertisment verbal la prima abatere, faction warn la a doua).

Testerii au 48 de ore la dispoziție să posteze testul dat în topicul "Testeri / Testers" (sancțiune: faction warn).

Aveți obligația de a respecta toate regulile de circulație și de a respawna vehiculele facțiunii când ați terminat cu ele.

Membrii pot încălca regulile de circulație cu mașina personală doar dacă urmăresc suspecți cu wanted fără drept de predare (sancțiune: faction warn).

Apropourile legate de rank-up sau clear faction warn nu sunt permise (sancțiune: faction warn).
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum