Distribuiţi
In jos
Admin
Mesaje : 14
Data de înscriere : 01/02/2018
Vezi profilul utilizatoruluihttp://smaraldrpg.wikiforum.ro

National Guard Rules

la data de Sam Feb 03, 2018 2:32 pm
Reguli Generale:

Sunteţi obligaţi să ştiţi şi Regulament Jail cat si Regulamentul Departamentelor > click
Departamentele trebuie să fie unite. Cei care caută ceartă nu merită să rămână în acestea.
Când un suspect este capturat, acesta trebuie să primească obligatoriu [/cuff] - Sanctiune (Avertisment Verbal)
Membrii Departamentelor nu au voie să ceară unui civil să-i omoare /Nu aveți voie să omorâți un civil dacă acesta vă cere să faceți asta Sanctiune (Faction Warn)
Aveți voie sa participați la evenimente doar Off-Duty, cine merge la event On-Duty ( Faction Warn)
Un polițist poate participa la evenimentele organizate de către un admin sau la evenimentele organizate de un jucător, cum ar fi: Simon Spune, Trivia, Race, Stunt, Găsește Locația, Event Deagle, Event Find and Kill etc.. Nu aveți voie la evenimente precum Curse Ilegale. Un polițist poate de asemenea să ajute la organizarea unui eveniment prin păstrarea liniștii și a bunei desfășurări a acelui eveniment sau chiar să organizeze eveniment din cele specificate mai sus.
Este strict interzisă folosirea avantajelor de polițist (sub orice forma) când situația nu o cere. Sanctiune (Ban sau Demitere)
Membrii Departamentelor nu vor avea voie să participe la noua activitate a clanurilor (graffiti) sau sa ajute. Sanctiune (Faction Warn)
Membrii Departamentelor nu vor avea voie să intervină in clan zones când se dă [/spray] (nu aveţi voie să daţi wanted pentru Civil Attack sau Civil Kill, ori să confiscaţi armele membrilor clanurilor ce-şi adjudecă zona). Sanctiune (Faction Warn)
Puteţi interveni doar dacă mergeţi pe un suspect ce are deja wanted, somându-l să se predea, ori în cazul în care sunteţi atacaţi.
Cei care dețin materiale sau droguri au la dispoziție 24 de ore de la intrarea în facțiune să scape de ele. Dacă veți fi prinși cu ele după cele 24 de ore, le veți avea confiscate. Ca să scăpați de ele rugați pe cineva din afara Departamentelor să vi le țină, sau contactați un Rank 5+ să vi le confiște.
Membrii National Guard ce nu fac parte din echipa de testeri nu au voie să folosească comanda [/ft]. Sancţiunea pentru folosirea nejustificată a acestei comenzi este (Fanction Warn).
Membrilor de Rank 4+ le este strict interzis să modifice statutul candidatului în respins/acceptat fără acordul liderului. Modificarea statutului jucatorului fără acordul liderului se considera favorizare şi se pedepseşte cu Fanction Warn sau demitere, în funcţie de caz.
Toți membrii departamentelor de poliție au obligația de a avea comanda [/timestamp] activata. Sanctiune (AV prima abatere, Faction Warn daca se continua nerespectarea ei.Reguli legate de wanted şi arestări:

Un polilist are voie sa acorde wanted atunci cand un suspect ataca un alt membru al departamentelor in anumite situatii, exemplu: Atunci cand se trage de pe restaurant LS iar cei de jos nu pot vedea suspectul, atunci cand se trage asupra lui de la distante mari iar un coleg vede tot de aproape, alte cazuri.
Se acordă Wanted 1 pentru [/call 112] aiurea pentru motivele aberante, care nu pot fi considerate crime pe acest server.
Nu aveţi permisiunea de a intra în business-uri în care au loc un eveniment, doar dacă în acel interior se află un suspect fără drept de predare. Sanctiune (Faction Warn)
În cazul în care un membru de Departament acordă wanted unui civil, acesta are dreptul de a-l aresta, indiferent de wanted level.
De acum înainte prioritatea de urmărire și arestare a suspecților de către National Guard va fi doar Wanted 5+, precum şi cei fără drept de predare, iar dacă în Wanted List nu există decât Wanted 1-4 se va face poză prin care să se demonstreze acest lucru, iar dupa accea se poate pleca în urmărirea suspecţilor cu Wanted level mai mic de 5. Rank 4+ poate merge după orice suspect, cu orice Wanted. Cine se abate de la regula asta va fi sancţionat cu (Faction Warn).
Primul membru de Departament care ajunge la un anumit suspect este cel care îl va aresta. Membrii care ajung după acesta nu au dreptul sa intervină decât dacă sunt solicitați, iar în cazul în care suspectul intră la ei în mașină, sunt obligați să-l predea membrului inițial. Sanctiune (Faction Warn)

Daca un suspect fara drept de predare se afla in masina unui alt player si il ajuta sa fuga, soferul primeste wanted 6 complice fara somatii.
- Atentie ! Sa fie dovezi care arata ca suspectul este transportat, nu doar o poza amarata cu suspectul pe G !!! Soferul trebuie sa aibe peste lvl 15 pentru a primi wanted. Abatere de la aceasta regula > (Faction Warn)
În cazul în care jucătorul aflat pe G a evadat din închisoare, şoferul va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
Dacă un jucător are pe G un suspect cu Wanted 1+ care trage în poliţişti, şoferul va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
Dacă un jucător aflat pe G într-o maşină condusă de un suspect cu wanted trage asupra poliţiştilor aflaţi în urmărire va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
Dacă un jucător intervine atunci când un poliţist se află pe jos în urmărirea unui suspect (îl atacă cu pumnii, îl calcă cu maşina în repetate rânduri sau lasă maşina pe poliţist, îl atacă de aproape cu arma - să se vadă clar că acel jucător are intenţia de a ajunta suspectul) va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
JucătoriI care muncesc la joburi nu trebuie opriți pentru controale de rutină sau alte instanțe similare, deoarece își vor pierde misiunea de la job fără niciun motiv bine întemeiat. Pot fi opriți doar în cazul în care au wanted. Sanctiune (Faction Warn)
Pentru jucătorii AFK on Wanted, se va anunţa pe chatul Departamentelor numele jucătorului şi minutul de pe ceasul serverului (yenoH AFK :33 ), se va face o poză în care să dovedească că este AFK (click pentru exemplu), iar dacă după 3 minute (180 secunde) pe ceasul serverului acesta nu a revenit se face poză din nou, prin care să se dovedească acest lucru (click pentru exemplu), iar după aceea puteţi să-l omorâţi.
Pentru a-i acorda Wanted 3 cu motivul "Cop Attack" unui jucător, acesta trebuie să vă atace cu pumnii de minim 4 ori sau să tragă cu arma în voi. Abatere de la aceasta regula (Faction Warn).

Nu aveţi voie să acordaţi Wanted pentru "Cop Attack" jucătorilor care vă atacă în Safe-Zone, în schimb le puteţi confisca armele. În caz că vă atacă un suspect cu Wanted puteţi să-I omorâţi. Sanctiune (Faction Warn)

Nu aveţi voie să acordaţi wanted pentru "Cop Attack" sau "Cop Kill" jucătorilor care vă atacă în cadrul unui event, atunci când sunteţi prezenţi în acea locaţie pentru a omorî un suspect ce nu are drept de predare. Indicat este să anunţaţi organizatorul acelui event scopul prezenţei voastre în acel loc. Abatere de la aceasta regula (Faction Warn)
Este interzis să confiscați armele unui suspect, dacă acesta nu are drept de predare, sau ale unui mafiot care se află în HQ sau în curtea HQ-ului, dacă acesta nu vă atacă sau nu le folosește pentru a ataca alți jucători. Sanctiune (Faction Warn)
Este permis să confiscați armele unui suspect cu drept de predare, dacă acesta le ține la vedere sau atacă alți jucători.

Când confiscaţi armele unui jucător, sunteţi obligaţi să-i spuneţi si motivul. Un simplu text cu ''arme la vedere'' este suficient.

- cine se abate de la aceasta regula - Sanctiune (Avertisment Verbal)

Pentru a-i acorda wanted 3 "cop attack" unui jucator, acesta trebuie sa va atace cu pumnii de minim 4 ori sau sa traga cu arma in voi (chiar si in jail) (Puteti sa aveti un video in care apare textul de la DMG Informer-ul server-ului care va indica cine a tras in voi). Cine nu respecta regula primeste faction warn.Reguli legate de vehicule:

Aveți voie să deschideți focul cu Hydra, Hunter și Rustler, doar în cazul în care suspectul fuge cu Avion/Elicopter (Air vs Air).
Cine deschide focul aiurea (DM AIUREA) Sanctiune : (Rang Down)
Cine deschide focul asupra suspectilor cu wanted care sunt in vehicule terestre / navale sau care sunt pe jos - Sanctiune (Faction Warn)
Doar membrii de Rank 3+ pot urmări/aresta suspecţii şi cu maşinile personale.
Atunci cand gasiti o masina dintr-un departament: infernus, bullet, nrg, maverick sa anuntati ca o luati, exemplu: /d Am gasit un bullet in zona Fort Carson, il iau. Cine este prins ca ia un vehicul de alt Departament abandonat fara sa anunte -> (Faction Warn)
- Abatere de la aceasta regula : Sanctiune (Faction Warn)
Sunteți obligați să porniți girofarul atunci când plecați într-o misiune de urmărire.
Sanctiune (Avertisment Verbal la prima abatere iar daca se continua nerespectarea ei, Faction Warn)
Aveți voie să încălcați regulile de circulatie când conduceți o masina de poliţie cu girofarul pornit.
Membrii FBI/National Guard vor putea urmării suspecții și în mașini de civil. În cazul în care merg după suspecți ce au drept de predare trebuie să respecte regulile de circulație, iar în cazul în care suspecții urmăriți nu au drept de predare pot încălca acele reguli.
Nu este permisă folosirea de Hidraulice și NOS! Sanctiune (Amenda / Check topicul "Amenzi" care trebuie platita in decurs de 24 de ore, alfel Faction Warn) !
Atunci cand un politist incalca regulile de circulatie, acesta sa fie sanctionat cu o amenda dubla indiferent de fapta comisa, iar in cazul in care n-o achita in 24 de ore primeste (Faction Warn)
Când luaţi un vehicul de la Area aveţi obligaţia de a anunţa pe [/r] ce tip de vehicul aţi luat. -- Sanctiune (Avertisment Verbal)Reguli şi informaţii legate de şedinţe şi evenimente:

Ședințele se vor ţine doar la nevoie, ele fiind anunţate pe forum, în topicul News & Info, şi în game prin [/fmotd].
Antrenamentul general va avea loc Duminica la ora 15:00.
Cine se prezintă la antrenament fără licențele corespunzătoare (weapons şi flying) este considerat absent -- Sanctiune (Faction Warn)
În caz că nu puteți ajunge la o ședință/antrenament vă puteți învoii în topicul National Guard - Învoiri Antrenamente sau National Guard - Învoiri Ședință.
Dacă ai întârziat la o ședință/antrenament, trebuie să vii în liniște la HQ. Dacă antrenamentul începe la ora 20:00, puteți întârzia 10 minute fără a fi sancționați, dacă veniți în intervalul 20:10 - 20:20 veți fi trecut la membrii întârziați (Avertisment Verbal), după 20:20 sunteți trecuți absenți (Faction Warn). Dacă ședința începe la ora 14:00, puteți întârzia 10 minute fără a fi sancționați, dacă veniți în intervalul 14:10 - 14:20 sunteți trecuți la absenți (Fanction Warn).
Dintre cele 4 sesiuni lunare de antrenament aveţi dreptul să vă învoiţi de la maxim 2 pe lună, mai puţin membrii ce deţin gradul Sergeant Major si CommanderInformații:

De acum încolo, toate somaţiile se vor da pe nume prin comanda [/ms].
Costul unui accept lawyer este de minim 4.000$ şi maxim 15.000$. Cine vinde mai scump va fi sancţionat cu (Faction Warn).
Cererea sau bătutul apropo de Rank Up sau FW Clear se sancționează cu (Faction Warn).
Membrii Departamentelor nu vor putea pleca din facțiune dacă încă există plângeri la adresa lor.
Când X găsește un suspect la Jail, întreabă pe [/d]: [numele suspectului] este la cineva?. Dacă Y spune "Da", atunci X trebuie să-i predea suspectul lui Y.
De acum PD, FBI si National Guard trebuie să foloseasca [/duty] în Armoury sau în casă pentru a putea folosi orice comandă specifică poliţiei (incluzând mersul cu mașinile poliției, armura la [/heal]) și exceptând ([/gov], [/undercover], [/namecover]).
Pentru a face parte din National Guard, aveți nevoie de Skill 5 Detectiv.
Puteti detine orice job legal oricand inafara de cel de avocat.
Un membru prins cu /duty ON la un job este sanctionat cu (Avertisment Verbal)
Atata timp cat aveti [/duty] ON, sunteti obligati sa purtati skin-ul specific rank-ului, in caz contrar riscati Avertisment verbal.

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum